+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

00:33
RUTE NOI Wizz Air: Din 15 decembrie 2018, Chisinau - Memmingen si Chisinau - Copenhaga

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și liderul de transport low-cost din Europa Centrală și de Est, la data de 15 decembrie 2018 a lansat doua rute noi spre: MEMMINGEN si COPENHAGA.

 

Orarul de zbor va fi urmatorul pentru MEMMINGEN (ore locale): 

W6 6909 Chisinau (KIV) 09:15 – Memmingen (FMM) 10:45 / A320 / marti si sambata
W6 6910 Memmingen (FMM) 11:15 – Chisinau (KIV) 14:35 / A320 / marti si sambata

Primul zbor CHISINAU - MEMMINGEN:

 

Memmingen este un oras in regiunea bavareza administrativa din Bavaria. Acesta este centrul central economic, educational si administrativ in regiunea Dunare-Iller. Partea de vest a orasului este flancata de Iller, raul care marcheaza frontiera Baden-Württemberg. La nord-est si sudul a orasului este inconjurat de districtul Unterallgäu (Lower Allgäu).

Originile orasului te duce inapoi la Imperiul Roman. Orasul vechi, cu numeroasele curti ale sale, castele, case si palate, aceste fortificatii sunt una dintre cele mai bine conservate in sudul Germaniei. Cu linii bune de transport rutier, feroviar si aerian, acesta este locul de transport pentru Upper Bavaria si Centrala, precum si Allgäu.

Datorita apropierii sale de a regiunii Allgäu, Memmingen este adesea numit poarta de acces la Allgäu (Tor zum Allgäu). Motto-ul orasului este Memmingen – Stadt mit Perspektiven ( „Memmingen – un oras cu perspective”).

Memmingen a fost legat de Boemia, Austria si München de drumul de sare de la Lindau. Un alt traseu important prin Memmingen a fost drumul italian din nordul Germaniei în Elvetia si Italia. Ambele drumuri a ajutat Memmingenul sa devina un important centru comercial.

Din al doilea razboi mondial Memmingen a fost un oras în curs de dezvoltare, cu o rata de crestere economica peste media pentru Bavaria.

In fiecare an, Memmingen sarbatoreste Fischertag (Fisherman’s Day), recrearea traditiei medievale. La fiecare patru ani Memmingen readopta evenimentele din jurul vizitei Wallenstein din 1630.

A 2 destinatie ce sa lansat la data de 15 decembrie a fost si COPENHAGA astfel Wizz Air fiind prima companie aeriana ce leaga MOLDOVA de DANEMARCA.

Orarul de zbor va fi urmatorul pentru COPENHAGA (ore locale): 

W6 6909 Chisinau (KIV) 15:20 – Copenhaga (CPH) 17:00 / A320 / marti si sambata
W6 6910 Copenhaga (CPH) 17:30 – Chisinau (KIV) 21:00 / A320 / marti si sambata

Primul zbor CHISINAU - COPENHAGA:

Copenhaga este unul dintre orașele cu cea mai bună calitate a vieții din Europa, dar și unul dintre cele mai ecologice. Este o capitală plină de istorie și are farmecul aparte al lumii vechi, iar curățenia și numeroasele obiective turistice te vor convinge să revii aici cât mai curând.

Dupa ce Wizz Air a lansat zborurile spre: 14 decembrie Chisinau - Paris (Beauvais Tille) / 15 decembrie Chisinau - Memmingen si Chisinau - Copenhaga. Urmeaza la data de 16 decembrie Chisinau - Dortmund si Chisinau - Bruxelles echipa MOLDOVAN SPOTTERS va reveni cu un articol despre zborurile din data de 16 decembrie.

 

Vizualizări: 569 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar