+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

00:27
FLY ONE ȘI UTair anunta despre transportarea bagajelor pasagerilor pina la ultima destinatie

Pentru compania FLY ONE, confortul pasagerilor săi este un obiectiv primordial, și este în proces continu de îmbunătățire a acestuia, colaborând în acest sens, cu alte companii aeriene. Prin urmare, vă informăm că compania FLY ONE va transporta bagajul de cală a pasagerilor care au zbor cu escală în Federația Rusă,  Aeroportul Vnukovo, și apoi cu UTair până la destinația finală. 

Astfel, pasagerii nu vor mai fi nevoiți să înregistreze suplimentar bagajele de cală în aeroportul Vnukovo din Moscova, pentru a fi transportate până la ultima destinație (cu UTair) pe întreg teritoriul Federației Ruse și a Uniunii Vamale Euro Asiatice, acest lucru va fi posibil de făcut de la punctul de plecare inițial.

Așa cum am demonstrat și în proiectele anterioare, FLY ONE tinde să implimenteze soluții eficiente care vor ajuta la oferirea de servicii accesibile clienților noștri.

FLY ONE a venit pe piață cu o alternativă de zbor sigură, confortabilă şi accesibilă ca preț, către cele mai importante destinații din Europa și Rusia, fapt asigurat de către personalul operațional, tehnic şi financiar-comercial calificat. Amintim că FLY ONE s-a lansat în anul 2016 și operează în prezent  zboruri spre 11 destinații, 6 curse regulate și 5 curse charter: Moscova (Vnukovo), Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris (Charles de Gaulle), Antalya, Heraklion, Izmir, Sharm El Sheih, Bodrum.

Biletele pentru zborurile companiei pot fi achiziționate pe site-ul oficial www.flyone.md, precum și la agenții autorizate atât pe teritoriul Republicii Moldova cât și peste hotare.

Vizualizări: 444 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar