+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

18:27
Compania FLY ONE anunta noi schimbari in tarifarea apelurilor

Compania FLYONE informează despre extinderea platformei sale de comunicare cu clienții și partenerii săi. Noile canale de comunicare vor aduce mai mult confort pasagerilor noștri și va îmbunătăți experiența de comunicare cu reprezentanții companiei FLYONE. 

În primul rând, vă informăm despre faptul că pagina web a companiei reprezintă sursa principală de informare despre serviciile și noutățile companiei. În compartimentele FLYONE și INFO, sunt prezentate toate informațiile referitor la serviciile oferite, regulamente și regulile de transportare. Adițional, compania FLYONE pune la dispoziția clienților și partenerilor o listă cu cele mai frecvente întrebări, cât și un modul cu formulare pentru a contacta reprezentantul companiei printr-un email.  

Sumplimentar,  va fi adăugat un nou serviciu de autoinformare referitor la tarifele și serviciile adiționale. Serviciul este gratuit și va fi disponibil începând cu data de 29 octombrie, curent, apelând la numărul de telefon 022 100 003.

Totodată, Vă aducem la cunoștință că, pentru a lua legătura cu un operator call-centru, a fost creata o linie specială  la numărul de telefon 090599999. În acest sens, ținem să Vă comunicăm că apelurile  de intrare naționale din rețelele de telefonie mobilă și fixă, către acest număr, vor fi taxate. Costul unui apel constituie 60 lei per minut, iar tarificarea se efectuează per minut, din minut în minut. Continuarea apelului va constitui acordul abonatului cu privire la achitarea taxei specificate. 

Pentru clienții și partenerii din afara hotarelor Republicii Moldova, a fost alocat un număr separat. Astfel, pentru a lua legatura cu un operator call-centru, se va apela la numărul  de telefon +373 22 022 777.

Vizualizări: 495 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar