+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

19:53
Zborul (9U 893 Chișinău - Milano) al companiei Air Moldova, redirectionat la Chișinău

Astazi, zborul AIR MOLDOVA 9U 893 CHIȘINĂU - MILAN operat cu Airbus A320-211 (ER-AXV) dupa jumatate de ora de zbor a revenit la Chișinău. Potrivit unui reprezentant AirMoldova defectiunea ce sa depistat a fost la sistemul de bord.

“Zborul AirMoldova 9U893 pe ruta Chișinău – Milan de astazi, 29 August 2017, a intampinat o problema tehnica și a revenit pe Aeroportul International Chișinău. Problema a fost semnalata dupa jumatate de ora de zbor, echipajul fiind in imposibilitatea de a aprecia daca a fost o indicatie eronata la bord sau o reala problema. Astfel, echipajul a luat decizia sa revina pe aeroport, in conformitate cu procedurile interne si manulalele de zbor ale fabricantului aeronavei.

(PASAGER CURSA CHIȘINĂU - MILANO ) "Am zburat jumatatate de ora si ne-au spus ca aeronava are pobleme tehnice, astfel ne-am intors inapoi. Suntem in sala de asteptare."

(PASAGER CURSA CHIȘINĂU - MILANO ) ”Ne-au spus ca nu lucreaza niste becusoare.”

Aeronava cu inmatricularea ER-AXV de tip Airbus A320-211 a revenit pe Aeroportul Chisinau la ora 13:45. Dupa aterizare, la sol s-au urmat procedurile specifice aplicabile in astfel de situatii. Pasagerii au fost debarcati si asteapta in interiorul aeroportului. Dupa 2 ore de control aceeiasi aeronava Airbus A320, a decolat si a doua oara la ora 17:00, a facut un cerc si la fel s-a intors pe aeroport. Potrivit celor de la AirMoldova pasagerii urmeaza a fi imbarcati intr-o alta aeronava si sa decoleze la orele 20:00.

Daca vor aparea mai multe informatii stirea se va actualiza.

Vizualizări: 767 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar