+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

13:30
Dezvoltarea dinamică a curselor și cota pe piața aviatică din RM a Companiei FLY ONE

Efectuînd totalurile pentru primul an de activitate pe piața aviatică din Republica Moldova, Compania FLY ONE mulțumește pasagerilor și partenerilor săi pentru loialitate, remarcînd creșterea nu doar a cotei Companiei Aeriene pe piața aviatică, ce a constituit în primele cinci luni ale anului 2017 – 12 % din numărul total al pasagerilor ce s-au folosit de serviciile Aeroportului Internațional Chișinău, dar și o creștere dinamică a curselor companiei, iar numărul pasagerilor transportați în perioada primului an de activitate a depășit cifra de 265 mii.
De remarcat faptul că, începînd cu sezonul de vară, Compania FLY ONE a majorat numărul curselor zilnice din Moscova spre Chișinău la 4 curse pe zi, oferind conexiuni comode la cursele sale din Chișinău spre Europa (Italia, Spania, Franța, Portugalia, Irlanda, Marea Britanie), dezvoltînd trasportarea pasagerilor prin conexiuni din Federația Rusă spre Europa prin aeroportul de bază al FLY ONE – or. Chișinău. Doar din totalurile primelor două luni ale sezonului de vară (aprilie/mai) numărul pasagerilor transportați prin conexiuni din Federația Rusă spre destinațiile operate de Compania FLY ONE spre Europa prin or. Chișinău a depășit cifra de 1000 persoane.
Dezvoltarea dinamică a Companiei nu putea fi posibilă fără mărirea parcului de aeronave FLY ONE, care în prezent include Aeronave din categoria Airbus A320.

Datorită prezenței pe piața aeriană din Republica Moldova a noului operator aerian FLY ONE, Compania a propus spre serviciul pasagerilor noi destinții la cursele regulate, care pînă acum nu au fost oferite pe piața aviatică din Moldova, cum ar fi: Voronej, Parma, Valencia, Vnukovo, de care deja s-au folosit mai mult de 28 mii de pasageri. Din 15 iulie, Compania FLY ONE va deschide o nouă destinație Chișinău - Birmingham, finisînd formarea curselor Companiei pe anul 2017, care constituie 13 destinații regulate și 4 destinații charter.

Compania aeriană FLY ONE – este un transportator avia în curs de dezvoltare dinamică pe piața R. Moldovei cu o rețea de rute care include 13 destinații regulate: Birmingham, Valencia,
Barcelona, Dublin, Lisabona, Paris, Moscova (Domodedovo / Vnukovo), Sankt Petersburg, Milano, Roma, Verona, Veneția, Parma, precum și 4 direcții pe care se efectuează zboruri charter: Antalya, Izmir, Heraklion, Rhodes.

Flota FLY ONE include aeronave moderne din familia Airbus A320 și este formată din trei aeronave de tip Airbus A320.
Ca urmare a rezultatelor a cinci luni ai anului 2017, compania aeriană FLY ONE a atins cota de 12% din numărul total de pasageri deserviți de Aeroportul Internațional Chișinău.
Biletele pentru zborurile companiei pot fi achiziționate pe site-ul ei oficial www.flyone.md, precum și la agenții autorizate atât pe teritoriul Republicii Moldova cât și peste hotare.

Vizualizări: 552 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar