+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

15:00
Compania FLY ONE te înştiinţează

Compania FLY ONE te înştiinţează

Noi reguli de înregistrare

Începând cu data de 29 octombrie curent, compania FlyOne operează noi modificări de regulament ce ţin de înregistrarea pasagerilor şi a bagajelor la ghişeu. Astfel, conform noilor prevederi, aceasta urmează să se încheie cu 60 de minute până la decolarea navei conform orarului stabilit şi vizează cursele regulate dar şi cele charter.

Schimbările vor fi făcute în scopul asigurării punctualităţii zborurilor, ţinând cont de specificul organizării procedurilor de control vamal şi al paşapoartelor, dar şi de măsurile de securitate obligatorii care au loc în aeroporturile internaţionale care vizează reţeaua de rute operate de compania noastră.

Pentru a evita incidentele neplăcute şi a asigura reuşita zborului, compania FlyOne recomandă călătorilor săi să ajungă în aeroport cu un timp rezervă până la decolarea cursei, astfel ca aceştia să dispună de timp suficient pentru a trece procedura înregistrării şi a controalelor de paşapoarte şi de securitate.

Pentru a asigura comoditatea pasagerilor, FlyOne oferă acestora serviciul înregistrării ON-LINE pe site-ul oficial al companiei, www.flyone.md, accesibil pentru toate cursele pornind din aeroportul de bază (Aeroportul Internaţional Chişinău), dar şi pentru cursele pornind din aeroporturile care vizează reţeaua de curse ale companiei (lista completă a acestora este indicată aici.

Vizualizări: 532 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar